Convocatòria d’ajuts a la rehabilitació 2017

capcalera-post

El Consorci de l’Habitatge de Barcelona ha fet pública la convocatòria 2017 per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d’elements comuns d’edificis i habitatges. L’objectiu és fomentar la rehabilitació del parc existent d’edificis i habitatges a Barcelona, amb especial atenció a les obres que impliquen una millora energètica.

Concretament, en aquest últim àmbit, s’està impulsant una estratègia de transició energètica que permeti reduir la factura energètica i ambiental de la ciutat i dels veïns i veïnes, tant amb millores que incideixin en la reducció de consums d’energia i aigua, mitjançant la promoció de mesures d’estalvi i eficiència energètica, com a través de la producció a partir del’aprofitament d’energies renovables.

El proper dimecres 28 de juny a les 19h hem organitzat una sessió informativa focalitzada en la rehabilitació energètica on es convoquen especialment organismes professionals i empreses comercialitzadores d’energia i sistemes de generació energètica. El lloc serà l’auditori MediaTIC de Barcelona Activa, al carrer de Roc Boronat, 117.

Per assistir-hi cal confirmació prèvia enviant un correu electrònic a ajuts.rehabilitacio@elglobusvermell.org

Aquesta sessió s’emmarca dins d’un Pla d’accions comunicatives que El globus vermell hem dissenyat per promocionar els ajuts i informar dels beneficis i la importància de la rehabilitació. El proper setembre s’iniciaran un seguit d’accions destinades a tota la ciutadania. Aviat us n’informarem!