Convocatòria d’ajuts a la rehabilitació 2017

capcalera-post

El Consorci de l’Habitatge de Barcelona ha fet pública la convocatòria 2017 per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d’elements comuns d’edificis i habitatges. L’objectiu és fomentar la rehabilitació del parc existent d’edificis i habitatges a Barcelona, amb especial atenció a les obres que impliquen una millora energètica.

Concretament, en aquest últim àmbit, s’està impulsant una estratègia de transició energètica que permeti reduir la factura energètica i ambiental de la ciutat i dels veïns i veïnes, tant amb millores que incideixin en la reducció de consums d’energia i aigua, mitjançant la promoció de mesures d’estalvi i eficiència energètica, com a través de la producció a partir del’aprofitament d’energies renovables.

Des d’El globus vermell, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, hem dissenyat un Pla d’accions comunicatives amb l’objectiu de donar a conèixer els ajuts a la ciutadania i informar dels beneficis i la importància de la rehabilitació. Aquest pla consta de nombroses sessions informatives, tallers i altres accions que es portaran a terme a tots els districtes de la ciutat durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre.

A través de les xarxes socials anirem informant del calendari exacte d’accions programades.