Adequació pati La Trama

Miniatura web

Entenent que l’esbarjo és un moment educatiu que ha de desenvolupar-se segons dos dels pilars del projecte educatiu d’aquesta escola —l’harmonia i la tranquil·litat—, es planteja el redisseny dels seus patis per donar-los un ús més divers  i adequat a les diferents necessitats dels alumnes.

El projecte neix de la necessitat de fer més ecològic i funcional els espais de pati de què disposa l’escola. El centre educatiu es troba envoltat d’un entorn molt urbanitzat, amb pocs espais verds que permetin el contacte amb la natura.

Juntament amb tota la comunitat educativa, l’AMPA duu a terme un procés particiaptiu d’anàlisi, estudi i proposta dels espais exteriors a disposició. Del treball conjunt sorgeix un avantprojecte dels objectius, usos, necessitats i elements del futur projecte a implementar.

La proposta de treball per part d’ El globus vermell contempla doncs la redacció del projecte bàsic i executiu d’una forma col·laborativa amb els agents implicats en la redacció de l’avantprojecte i, per una altra banda, l’execució del projecte preveu algunes jornades de treball participatives en aquelles tasques adequades per a la comunitat.

  • Lloc Escola La Trama
  • Durada 7 mesos
  • Metodologia taller pràctic i teòric
  • Dirigit a comunitat educativa
  • Conductors arquitectes d’El globus vermell

+ pdf jornades familiars – pati La Trama

fotos sessió 01 - taller mur verd