Culturnautes, el casal d’estiu del CCCB

culturnautes1a

Culturnautes, el casal d’estiu del CCCB, vol ser un viatge per la galàxia de la cultura contemporània.
El casal treballa les línies desenvolupades a les exposicions i els programes del CCCB al llarg del 2015 a través de tallers en combinació amb altres activitats lúdiques que tindran lloc en diferents espais del CCCB.
Culturnautes consta de cinc setmanes, cinc propostes amb un centre d’interès independent però complementari amb la resta. Tots ells són una proposta conjunta del CCCB amb els col·lectius GR (formats per un artista visual i un il·lustrador), A Home in Progress Film (vinculats al món de l’animació), La Mandarina de Newton (que desenvolupa projectes de divulgació científica), el Teatro de los Sentidos (companyia basada en el llenguatge sensorial i corporal) i, nosaltres, El globus vermell, que ens dediquem a formar una ciutadania crítica i exigent envers l’entorn construït.

El globus vermell hi participarem la 4a setmana, del 20 al 24 de juliol, amb una activitat que du per títol “La casa on vull viure”.
A partir de l’exposició que podrem visitar al CCCB, “Pis(o) Pilot(o). Medellín-Barcelona” i d’un procés dinàmic i participatiu que parteix de les investigacions i experiències que mostra l’exposició, construirem un habitatge accessible i per a diverses unitats de convivència, amb consciència ambiental i que connecti amb la ciutat on vivim.

Informacions pràctiques:
+ Propera sessió informativa: dimarts 12 de maig a les 18h al CCCB
+ Inscripcions obertes fins el dilluns 15 de juny
+ info aquí i aquí