El curs “5×3. 15 exercicis d’estil” a Sant Feliu de Llobregat

Aquesta tardor començarem el curs “5×3. 15 exercicis d’estil. 15 aproximacions a l’arquitectura” al local de “Diveraprendiendo“, a Sant Feliu de Llobregat.
Aquest curs pretén centrar la mirada en l’habitatge, l’escola i el barri, és a dir, en l’entorn construït on desenvolupem les nostres activitats quotidianes. Cada un dels trimestres plantejarem una aproximació a cada un d’aquests espais des de diverses disciplines artístiques. Així, a la manera dels “Exercicis d’estil” de Raymond Queneau, els alumnes hauran d’analitzar i descriure els tres espais utilitzant cada vegada diferents tècniques. A poc a poc, anirem descobrint que cada una de les descripcions serà forçosament parcial i que la suma de totes elles ens donarà una idea molt més completa de la realitat.
Diveraprendiendo” és un espai on es realitzen tota mena de tallers creatius per a nens i nens d’entre 3 i 10 anys.
Aquest dissabte 1 d’octubre, entre les 10 i les 13h, organitzen una jornada de portes obertes perquè pugueu visitar l’espai i us pugueu informar de tota la oferta (continguts, horaris, preus,…), però si no hi podeu assistir, també podeu consultar el programa d’activitats que ofereixen per aquest curs 2011-12 clicant aquí.