“Espais de vida”, taller familiar de l’exposició “Aftermath”

aftermath-blog

El taller familiar “Espais de vida” proposa observar, entendre i explicar l’edifici de l’Arts Santa Mònica a partir de la vida que es genera als seus espais: les emocions i sensacions que provoca, els sorolls que s’hi senten, la llum, els materials que el conformen, l’ús que se’n fa. Es tracta de fer una observació fent servir eines audiovisuals per tal de generar un document que expliqui l’edifici des de l’experiència sensorial i experiencial i del seu funcionament diari.
El plantejament del taller sorgeix del discurs de l’exposició a la qual va vinculat, “Aftermath_Catalonia in Venice. Architecture beyond Architects”, on s’exposen set projectes i dues peces de mobiliari d’un marcat caràcter públic i d’una profunda sensibilitat cap a l’usuari. La mostra se centra en explicar aquestes arquitectures de manera audiovisual i sensitiva a través de l’experiència viscuda pels usuaris en el seu dia a dia un cop els arquitectes han acabat la seva tasca.
En motiu de l’exposició s’han programat una sèrie d’activitats relacionades que podeu consultar clicant aquí (web) o aquí (fulletó descarregable).

Taller familiar “Espais de vida”
Diumenge, 19.02.2017, 11.00-13.00 a l’Espai Residència
Inscripcions (places limitades): 935 671 110 / coordinacioasm@magmacultura.net