Espais que Eduquen. 40a Escola d’Estiu de Mestres

Fa anys, el tarragoní Marcel·lí Domingo, llavors ministre d’Instrucció Pública de la República, va fer una afirmació que avui encara té un gran sentit: “El mestre hauria de ser considerat el primer ciutadà de la República”. Una sentència que realçava el valor de la funció que feien, i fan encara avui, els mestres a la societat.
Enguany la 40a Escola d’Estiu del Penedès que té lloc a Saifores del 2 al 6 de juliol de 2018 girarà al voltant del tema “Espais que eduquen” amb l’objectiu de seguir aportant idees al debat sobre la innovació a l’escola i amb la intenció de trobar noves fórmules per millorar els nostres mètodes, coneixements i procediments per fer una escola més propera a les necessitats de la societat d’avui.
El globus vermell conduirà un dels tallers previstos en la seva programació, “Espais escolars, espais d’oportunitats”, i hi farà una xerrada amb el títol “Els quatre pilars del canvi”.

Teniu més informació sobre la temàtica a l’article que vam publicar l’any passat arran de la nostra participació a Hack the School, programa impulsat per la Fundació Jaume Bofill el 2017.

Les inscripcions a l’Escola d’Estiu són obertes i podeu trobar més informació a la seva pàgina web.