Festival La ciutat dels somnis

Promo_dibuix

El Festival de la Infància inicia una nova etapa i fa un gir cap al món dels oficis i les professions amb La Ciutat dels Somnis, una proposta lúdica i educativa on els infants de 4 a 12 anys podran gaudir de més d’un centenar d’activitats.

Aquest any, sota la pregunta “què vols ser de gran?” s’ha volgut recrear una ciutat organitzada en 12 sectors on, en cada un d’ells, els infants podran exercir diferents professions.

Aquesta orientació més pedagògica vol fomentar la formació i els valors del civisme i el respecte entre els infants.

El globus vermell hi participa per primera vegada, amb col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya amb l’activitat “Un arbre, un lloc, una ciutat”, on convidarem als participants a exercir d'”arquitectes-urbanistes-paisatgistes”.

Amb aquesta activitat volem provocar la reflexió sobre la renaturalització de la ciutat i convidarem als infants a dissenyar un escenari urbà (balcó, terrat, pati, cruïlla, etc.). Els participants hauran d’ntroduint elements naturals típics de la ciutat de Barcelona (arbres com els plàtans o els cedres o plantes com la lavanda o el romaní) i generar usos, activitat i vida al voltant d’ells.

Us esperem a la Fira de Montjuïc del 27 al 30 de desembre de 2017!