Jornades Disseny per viure: El disseny com a transmissor de coneixement

disseny-x-viure_blog

Els dies 26 i 27 d’octubre el Museu del Disseny organitza les 2es Jornades “Disseny per viure” comissariades per Òscar Guayabero. Aquesta segona edició se centra en l’educació i el paper del disseny al servei del coneixement. Tant per a infants com per a adults, el format, l’espai, el suport o l’estratègia amb els quals el coneixement s’expressa és molt rellevant, tan important com la informació i el coneixement que es vol transmetre.
En un moment de canvi radical del paradigma educatiu que prima les pedagogies centrades a dotar d’eines els alumnes perquè siguin capaços d’obtenir dades, el disseny com a mediador, l’arquitectura, la comunicació gràfica, l’audiovisual i la interactiva seran definitòries per trobar fórmules d’èxit.
Durant dos dies es donaran a conèixer i es debatran diferents projectes (entre ells el d’El globus vermell), conceptes, estratègies i dispositius tant locals com internacionals que milloren les experiències educatives. Alhora, s’han previst les conferències de Rosan Bosch, dissenyadora holandesa especialitzada en espais educatius, i de David Casacuberta i Rosa Llop, que parlaran de les TIC a l’educació.

Dates: dijous 26 d’octubre, 16.00-21.00 + divendres 27 d’octubre, 10.00-18.30
Lloc: Auditori del Museu del Disseny
Preus: entrada gratuïta amb aforament limitat
Programa: cliqueu aquí