La Nit dels Museus i la festa Familimiró a la Fundació Miró!

fjm

Aquest dissabte, 16 de maig, se celebra La Nit dels Museus durant la qual més de vuitanta centres culturals de l’àrea metropolitana de Barcelona obriran de franc les seves portes fins la matinada (de 19h a 1h).
A més, durant el vespre es programen tota mena d’activitats com exposicions, concerts, poesia, dansa, performances, tallers, visites guiades i dramatitzades, contacontes, gastronomia… i activitats per a tota la família!
El globus vermell serà present a la Fundació Joan Miró, on oferirem visites guiades gratuïtes a l’edifici segons el següent horari:
– 21.00 > anglès
– 21.30 > català
– 22.00 > castellà
– 22.30 > català

I l’endemà, el diumenge 17 de maig de 10.30 a 13.30, a la Fundació Joan Miró s’hi celebra la festa Familimiró, la cloenda de la temporada d’activitats per a famílies (cloenda simbòlica perquè en realitat els tallers continuen fins a finals de maig).
A la festa Familimiró El globus vermell hi participarà muntant dos jocs tradicionals amb un grafisme adaptat a l’arquitectura i la ciutat: el twister i el tres en ratlla (en una versió nova, especial per a la Fundació Joan Miró).
+ info: web Fundació Joan Miró / facebook Familimiró