Medalla COAC 2012

La Junta de Govern del COAC (Col·legi d’Arquitectes de Catalunya) ha atorgat una de les Medalles COAC 2012 a El globus vermell.
La Medalla COAC és una condecoració de recent creació que aquest anys es concedeix a persones o institucions que en el decurs de la seva trajectòria o activitat professional s’han distingit, especialment en els darrers anys, per la seva tasca en favor de la difusió i millora de la cultura arquitectònica.
Així, conjuntament amb El globus vermell, aquest any també han estat mereixedors d’una Medalla COAC l’ArquinFAD, Fundación Caja de Arquitectos, editorial Gustavo Gili, la revista Diagonal i el festival eme3.

El el cas d’El globus vermell, la Junta ha valorat l’objectiu de fomentar el coneixement de la ciutat i l’arquitectura, principalment entre els no-arquitectes, mitjançant el contacte directe amb la gent i estimulant el debat i la reflexió i, d’aquesta manera, contribuir a què la societat percebi la figura i el treball de l’arquitecte amb una mirada nova i més àmplia.