NanoArts 2017 a Lleida, Girona i Tarragona

nanoarts-blog

Durant el proper mes d’octubre tindrà lloc el festival NanoArts als Caixafòrums de tres de les principals ciutats catalanes: Lleida, Girona i Tarragona.
NanoArts és un festival d’art en família, una jornada en la qual es pot crear, experimentar, observar i jugar amb tallers i espectacles. L’objectiu és alimentar la curiositat de petits i grans mitjançant la intereacció amb l’art perquè obtinguin una visió més oberta i polièdrica del món.
El festival ofereix, per tant, una gran varietat d’activitas proposades per artistes, il·lustradors, poetes… i arquitectes com El globus vermell.
Alhora, hi haurà el Racó de lectura (amb llibres per a infants de 0 a 10 anys), l’Espai de pícnic (amb tamborets i taules de cartró) i l’Espai de joc (amb joguines de fusta per a infants de 0 a 3 anys), en què les famílies podran gaudir d’activitats per als més petits.

Co-organitzat per El Culturista, el festival se celebrarà els següents dies:
– dissabte 7 d’octubre d’11 a 19h a Lleida
– dissabte 21 d’octubre d’11 a 19h a Girona
– dissabte 28 d’octubre d’11 a 19h a Tarragona

El globus vermell farem un taller sobre “Les superfícies reglades“.
L’ús de formes geomètriques a base de superfícies reglades ha estat habitual al llarg de la història de l’arquitectura i moltíssims arquitectes destacats del segle 20 han fet servir aquest mateix recurs per donar forma als seus projectes: Le Corbusier, Félix Candela, Frank Gehry, Norman Foster, Santiago Calatrava,… Però va ser un arquitecte català qui més va experimentar amb elles, qui en va fer un ús més intensiu i variat i qui, en conseqüència, més les va popularitzar: Antoni Gaudí.
En aquest taller proposarem generar diversos tipus de superfícies reglades de manera col·laborativa i a gran escala.