Per Nadal estem d’obres a l’escola La Trama

img post - la trama el globusvermell

Aquest Nadal aprofitant que els nens de l’Escola La Trama de Sabadell estan de vacances, es realitzaran les feines d’adequació del seu pati.

La proposta pretén la transformació topogràfica de l’espai, connectant els dos nivells de pati existents actualment. La introducció d’algunes tones de terra permetrà la plantació de vegetació autòctona per a la contenció de les terres juntament amb els farcells de fibra de coco perimetrals. La recuperció  de les aigües pluvials de la pista superior és un dels altres elements fonamentals del projecte, per assegurar la sostenibilitat del nou sistema.

El projecte desenvolupat per El globus vermell en col·laboració amb l’AMPA i la comunitat educativa, s’implementarà al llarg del curs escolar en diferents moments, a través de jornades participatives amb famílies, caps de setmana de portes tancades amb industrials, i el gruix de l’obra durant el Nadal.

De moment ja hem celebrat una jornada particiapativa per a la realització del taller el mur verd, tot transformant un parament gris de formigó en un jardí vertical d’heures, heures de terra, folgueroles, falgueres… assessorats pel Viver Tres Turons.

Aquí trobareu més informació sobre el projecte general i els seus detalls

fotos taller mur verd