Ressons. Assemblea sonora

Entre el divendres 31 de maig i el dissabte 15 de juny es desenvoluparà el projecte “Selk’nam: Cielos del infinito” el qual vol generar un espai de trobada i diàleg per reflexionar sobre el passat, present i futur de la humanitat. El projecte pretén dignificar les víctimes de la colonització i, de manera més específica, resignificar els Selk’nam, poble originari de Terra del Foc -l’extrem més austral d’Amèrica del Sud- i considerat com “raça primitiva” (Darwin, 1839).
El projecte, que es durà a terme al Centre Espronceda, consisteix en una exposició, amb obres de diferents artistes contemporanis, i diverses activitats paral·leles.

Des d’El globus vermell col·laborarem amb una d’aquestes activitats, el taller “Ressons. Assemblea sonora”, un projecte que pretén generar un “exercici d’identitat” amb la comunitat del barri mitjançant el desenvolupament i creació col·lectiva d’una sèrie d’artefactes sonors per a la creació d’un ritual urbà. L’activitat es desenvoluparà en les següents tres sessions:

– Deriva. Registre i mapeig sonor del barri.
Divendres 31 de maig, 18.00 h. Centre Cívic Navas.

– Fabricació d’artefactes sonors.
Divendres 7 de juny, 18.00 h. Nau Ivanow.

– Performance Sonora.
Dissabte 8 de juny, 18.00 h. Plaça de Ferran Reyes – Espronceda

Cal inscripció prèvia a: info@cielosdelinfinito.com | 657 494 523