Seminari PuEmA. Por uma Educação em Arquitectura

El 1r Seminari PuEmA – Por uma Educação em Arquitectura, organitzat per la Secção Regional Sul de l’Ordem dos Arquitectos de Portugal, tindrà lloc a la seu de l’Ordre a Lisboa (Travessa do Carvalho 23. 1249-003 Lisboa), els dies divendres 15 i dissabte 16 de febrer del 2019.
L’objectiu de PuEmA és mobilitzar experts portuguesos i internacionals de diferents àmbits (arquitectes, professors, educadors, artistes, nens, joves i famílies) per a una reflexió conjunta sobre l’educació en arquitectura.
El programa inclou conferències que tractaran temes com la importància de l’espai escolar, els serveis educatius de diverses institucions o la intervenció en espais públics, entre d’altres. També s’hi celebraran debats, es projectarà la pel·lícula “The Kindergarten Teacher” (A educadora de infância), hi haurà tallers per a joves, famílies i professors i s’exposaran treballs resultants dels tallers creatius realitzats en 2017 i 2018 per la Secção Regional Sul de l’Ordem dos Arquitectos.
El globus vermell hem estat convidats a fer-hi una de les conferències per parlar de la nostra visió sobre l’educació en arquitectura i de la nostra feina realitzada al llarg dels últims 10 anys.