Azotea como puedas

azoteacomopuedas-quadrat

“Azotea como puedas” neix de la voluntat de donar continuïtat a “Azoteas colectivas“, projecte de reactivació de terrats col·lectius desenvolupat per Encajes urbanos.

En aquesta ocasió Encajes urbanos i El globus vermell vam organitzar, dintre d’Arquinset- Setmana de l’Arquitectura 2012, una tarda-vespre plena d’activitats al terrat de la Nau Ivanow amb l’objectiu principal de presentar els treballs realitzats sobre aquest tema per part de diversos grups i col·lectius.

Vam plantejar, per tant, l’ús del terrat com una excusa per visibilitzar propostes realitzades anteriorment així com per elaborar un estat de la qüestió i establir una xarxa de persones i col·lecctius amb la finalitat de generar sinèrgies de cara a futurs projectes en aquests sentit.

Alhora, vam preveure un taller amb els assistents, l’elaboració d’un gran diagrama de connexions anomenat “Terrats enxarxats”, projeccions que mostren diferents usos de terrats i actuacions musicals i teatrals.

Com a cloenda de la jornada es va presentar en pre-estrena la pel·lícula “Terrados“, dirigida per Demian Sabini i guanyadora del Premi del Públic a la 56a Seminci (Semana Internacional de Cine) de Valladolid, 2011.

D’altra banda, Encajes urbanos va elaborar un qüestionari sobre l’ús dels terrats col·lectius, els resultats del qual es van presentar durant la jornada.

Si esteu interessats en respondre el qüestionari, cliqueu aquí.

“Azotea como puedas”. Terrats col·lectius a la Nau Ivanow

Dissabte 6 d’octubre de 2012, de 18:00 a 22:30

Nau Ivanow. C. Hondures, 28-30. 08027 Barcelona

Entrada lliure

fotos

vídeo