Exposició “Experiències de transformació d’espais educatius Andalusia”

La transformació física, pedagògica metodològica que les escoles estan vivint és fruit del nostre temps, d’un moment històric que comporta en les comunitats humanes que habitem el planeta, uns profunds canvis culturals que exigeixen una adaptació més flexible, sostenible i conscient en els espais, els temps i els valors.

El canvi dels centres educatius no és lineal ni la resposta unidireccional; comporta l’adequació física dels espais, però també una nova mirada integral, renaturalitzadora, embellidora sobre ells.

Aquesta exposició pretén oferir una eina de reflexió sobre el canvi climàtic i el paper actiu que l’escola, com a part de l’ecosistema educatiu dels nostres pobles, barris i ciutats, pot exercir per a assegurar que infants i joves puguin aprendre en espais més sans i justos

La transformació té implícit un procés que comporta reflexió però també acció i compromís de tots els agents educatius, tant en l’àmbit personal com en el comunitari.
Davant tan importants reptes individuals i institucionals us convidem a entrar en un procés en espiral d’anàlisi, disseny, implementació i revisió. Un camí en ascensió, a recórrer juntes que ens doti d’eines útils per al nostre present i per al futur dels qui han d’arribar.

Comissariat El globus vermell
Disseny gràfic El globus vermell
Disseny muntatge expositiu El globus vermell
Obertura 21 de febrer de 2020
Lloc COASevilla, Pl. Cristo de Burgos 35, Sevilla

fotos