Taller de pop-up al Festival Il·luLola

El divendres 24 i el dissabte 25 de maig se celebra al Centre Cívic Urgell el Festival Il·luLola, dedicat a la il·lustració infantil i juvenil.
La programació inclou tallers, espectacles i activitats on la il·lustració és la protagonista i en aquesta segona edició del festival és farà una especial atenció a la sostenibilitat ambiental.
L’objectiu del festival és posar en valor la il·lustració infantil i juvenil i els seus autors/es i també ser un espai per reivindicar la figura de Lola Anglada, origen del nom del festival, i visibilitzar la seva tasca com a narradora i dibuixant infantil.

El globus vermell hi participarem el dissabte 25 a les 17.30 amb el taller “Com transformaries el teu taller? Fem un llibre pop-up!“.
El taller, adreçat a infants de 10 a 12 anys, proposa l’elaboració d’un senzill llibre pop-up sobre la ciutat on vivim. L’objectiu és treballar el disseny urbà tot fent una proposta de millora de l’estat actual de la ciutat i que cadascú se n’endugui la seva proposta en format pop-up.
El taller és gratuït però cal inscripció prèvia.

+info: del festival / del taller