Taller “Modernitzem el Modernisme” a Sabadell

modernisme-miralles2

Aquest any 2016 es commemora el centenari de la seu central de la desapareguda Caixa Sabadell, un edifici modernista projectat per Jeroni Martorell.
Per celebrar-ho, la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859, actual propietària de l’edifici, organitza diversos actes entre els quals hi ha una sèrie de tallers familiars sobre el Modernisme concebuts i realitzats per El globus vermell.
El taller “Modernitzem el Modernisme” pretén donar els coneixements necessaris perquè els nens i nenes siguin capaços d’entendre i identificar les característiques més importants del Modernisme. Alhora vol fer entendre que el Modernisme no va ser un moviment arquitectònic excepcional i deslligat de la resta de la història de l’arquitectura sinó que, tot i la seva singularitat, tenia unes fonts d’inspiració i uns precedents clars i que ha marcat, també, un ampli ventall d’arquitectes importants dels segles 20 i 21. Finalment l’objectiu d’aquest taller és que els assistents no només entenguin el Modernisme sinó, sobretot, que puguin extreure’n idees vàlides per al nostre moment actual i que les treballin.

– Dates: diumenges 13 de març, 10 d’abril, 15 de maig i 19 de juny, de 12.00 a 13.30
– Lloc: c. d’en Font, 25. Sabadell
– Cal inscripció prèvia a: espaicultura@fundaciosabadell.cat / 937 286 650
– Preu: 5 €
+info