Taller “Paint it green” a Cornellà de Llobregat

Un dels principals problemes de les ciutats d’avui dia és l’alt índex de contaminació deguda a l’ús del cotxe.

Cada vegada més, les ciutats estan prenent consciència del perjudici que suposa la contaminació per a la salut de la ciutadania i s’estan endegant iniciatives públiques que treballen amb l’objectiu de construir ciutats més saludables.

La vianalització de carrers, l’augment de la presència de la natura, la promoció de modes de transport sostenibles i no contaminants, són actuacions que cada vegada s’estan implementant més.

Dins de la campanya “Diumenges sense cotxes” i en motiu de la remodelació de l’Avinguda Montserrat de Cornellà de Llobregat, el diumenge 13 de maig d’11h a 14h s’organitzen una sèrie d’activitats per celebrar la seva inauguració amb les quals es pretén promoure una ciutat de Cornellà més saludable i pensada per a les persones.

El globus vermell hi serà amb l’activitat Paint it green, la qual proposa dissenyar un carrer verd i convertir el que fins ara era l’espai per als cotxes en un espai per a la vegetació, el joc, la relació veïnal i, en definitiva, per a l’ús i gaudi de les persones.