V Jornada Renaturalització d’espais educatius. Barcelona, 28 d’octubre 2021

El proper 28 d’octubre celebrem la 5a edició de les Jornades “Renaturalització d’espais educatius” a la seu de l’Associació de Mestres Rosa Sensat de Barcelona.

Organitzat per El globus vermell amb el suport de la Fundació Biodiversitat del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, i la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació de Mestres Rosa Sensat. La jornada i les seves accions paral·leles pretenen ajudar a establir un marc d’actuació de referència per als projectes de transformació i renaturalització dels espais educatius, tant a nivell legal-administratiu com en qüestions pràctiques d’acció comunitària, pedagògica i de disseny.

Integrant l’acció pel clima dins del currículum escolar, alhora que fomentant aquesta transformació d’una manera participativa i inclusiva per part de tots els agents vinculats (alumnes, comunitat educativa, famílies, barri, administració autonòmica i local, tècnics especialitzats…), l’objectiu últim proposa una visió holística cap a una transició sostenible dels centres educatius, que promogui la cura del medi ambient i faciliti i d’eines per a l’adaptació i mitigació del canvi climàtic.

+ Programa de les jornades “Patis x Clima” a Barcelona, 28 d’octubre 2021
+ Inscripció prèvia gratuïta necessària