VII Jornades patis x clima. Inscripcions i programa disponibles

Ets un Ajuntament… i esteu Renaturalitzant la vostra ciutat com a eina de mitigació del canvi climàtic?
Vine a les matinals tècniques.
+ Inscripció aquí

Ets una Escola o un Institut… i no saps per on començar?
Vine a les sessions de tarda.
+ Inscripció aquí

Sou una Família.. i creieu que el pati de l’escola podria ser mooolt més?
Vine a les sessions divulgatives amb altres famílies o amb la direcció de l’escola.
+ Inscripció aquí

Ets una entitat… que treballa per a què els espais siguin cada cop més verds i sostenibles?
Vine a les sessions de matí o tarda, tot et pot interessar.
+ Inscripció aquí

 

El 18, 19 i 20 d’Octubre vine a les VII Jornades de Renaturalització d’Espais i Entorns Educatius a la Nau Bòstik de Barcelona.

L’ocasió aplegarà representants de diverses administracions locals i autonòmiques d’ Andalusia, Aragó, Balears, Canàries, Castella i Lleó, Madrid, País Basc, València i Catalunya, en una Taula intersectorial a nivell nacional al voltant de la Renaturalització dels espais i entorns educatius, acompanyats d’experts en biologia, sociologia, pedagogia, arquitectura, paisatgisme, participació, salut,..

Per setè any consecutiu es celebra aquesta trobada a la ciutat de Barcelona, en aquesta edició coorganitzada per la Diputació de Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Institut Metropoli, Institut de la Infància i l’Adolescència de Barcelona, Universitat Oberta de Catalunya a través del programa CoolSchools i El Globus vermell com a coordinadors del Programa Patis x Clima.

D’entre els objectius d’enguany en destaquen:

– Fomentar la renaturalització dels espais lliures i la biodiversitat a la ciutat, començant, concretament, pels patis i entorns educatius.

– Informar i apropar a les administracions eines, procediments i exemples per a la implementació dels projectes de renaturalització de les escoles i els seus entorns a nivell municipal.

– Consolidar el Programa com a fita anual estatal per al públic en general i les administracions locals i autonòmiques.

El programa es desenvolupa durant els dies 18, 19 i 20 d’octubre, i inclou xerrades, taules rodones, espais d’intercanvi, taula de treball, visites guiades a centres educatius ja transformats i una exposició.

L’exposició es podrà visitar del 18 al 22 d’octubre a la Nau Bòstik, on es celebren les VII Jornades i aplega experiències d’arreu de Catalunya, dutes a terme per administracions locals com Barcelona, Cardedeu, Manresa, Hostalets de Balenyà o Sant Feliu de Llobregat que aposten per a la Renaturalització com a eina de Resiliència urbana enfront els nous escenaris que ens presenta el canvi climàtic.

+ inscripció gratuïta (necessària)

+ consulta el programa