Visites especials al Pavelló de la República 2016

Capçalera-post3

Aquest any 2016 es commemoren els 80 anys de l’inici de la Guerra Civil Espanyola. I el proper any 2017 se celebren els 80 anys del Pavelló de la República i de l’Expo­sition Internationale des Arts et des Techniques appliquées à la Vie Mo­derne, celebrada el 1937 a París.

Coincidint amb aquestes dues commemoracions, la Galeria Mayoral de Barcelona ha inaugurat l’exposició “Artistes revolucionaris“. L’objectiu d’aquesta exposició és retre homenatge als artistes que van col·laborar-hi. Entre les obres exhibides s’hi troba una reproducció d'”El Segador” (o “Pagès català en revolta”) de Joan Miró, obra realitzada “in situ” al mateix Pavelló de l’any 1937 i desapareguda amb el desmantellament de l’edifici. A part d’exhibir-s’hi importants obres de l’avantguarda del moment, l’exposició evoca l’interior del Pavelló de la República. Aquesta exposició també s’ha exposat a la 28a edició de la Biennale des Antiquaires, al Grand Palais de París, durant el passat setembre.

El globus vermell també ha volgut retre homenatge al Pavelló de la República, on des de fa uns anys hi realitzem visites guiades concertades, i per aquest motiu hem programat dues visites especials, obertes al públic en general, que es faran durant el mes de novembre de 2016 tot coincidint amb la celebració de l’exposició “Artistes revolucionaris“:

– divendres 11 de novembre a les 17h
– divendres 18 de novembre a les 17h

El preu per persona és de 6€ (IVA inclòs).
Per inscripcions o per més informació escriviu-nos a info@elglobusvermell.org