Vols aparèixer en el mapa de patis x clima?

Patis x Clima és un programa divulgatiu, impulsat per El globus vermell amb el recolzament de la Fundación Biodiversidad del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, que promou la renaturalització dels patis dels centres educatius.

L’objectiu d’aquestes actuacions transformadores és el de generar nous espais d’aprenentatge per als mateixos centres a través de processos participatius que impliquin tota la comunitat educativa i que, al mateix temps, contribueixin a millorar la qualitat ambiental dels propis centres i dels entorns urbans que els envolten.

Per tal de difondre la importància de la renaturalització dels patis escolars i de les ciutats en general volem que ens expliqueu els projectes de renaturalització dels vostres centres i, així, animar altres comunitats educatives a impulsar el seu propi procés.

Amb aquesta voluntat estem generant un mapa del territori que recull exemples de bones pràctiques. Per això, fem una crida a equips educadors, mestres, professorat i comunitats educatives perquè ens envieu els vostres projectes!

Només heu d’emplenar aquest breu formulari i enviar-nos un mínim de 6 imatges i algun plànol, si en teniu.