“Why violence?”. Combatem les micro-violències

Why Violence? és un programa educatiu de sensibilització contra les violències quotidianes que involucra a joves de secundària en processos col·laboratius de creació i expressió artística, amb l’objectiu d’activar discursos i accions en defensa d’una cultura de la no-violència en el seu entorn. Pretén visibilitzar les diferents formes de micro-violències perquè el jovent prengui consciència del fenomen i adopti un posicionament ferm contra aquestes situacions que es poden donar en el seu dia a dia.
El programa d’activitats facilita un procés col·laboratiu on l’alumnat ha de desenvolupar solucions creatives a problemes com els micromasclismes, microracismes, LGTBI+fòbia, intimidació, assetjament, entre altres.

Why Violence? és una iniciativa de la Direcció de Serveis de Prevenció de l’Ajuntament de Barcelona dissenyada i desenvolupada per la cooperativa Connectats en cursos anteriors i que aquest curs 2019-2020 duu a terme en col·laboració amb El globus vermell.
L’edició d’enguany es dirigeix a estudiants de 2n, 3r i 4t d’ESO de cinc instituts de Barcelona i es desenvoluparà al llarg dels propers 5 mesos (febrer-juny 2020).

+info:
· whyviolence.org
· twitter: @whyviolence2020
· instagram: @whyviolence
· facebook: @whyviolence