Workshop “Start a project now / Barcelona opina”

El proper dissabte 16 d’0ctubre, de 10 a 18h, a la Pl. Nova de Barcelona, organitzem el workshop “Start a project now / Barcelona opina”.
El workshop forma part del programa d’activitats previstes dintre del Simpòsium Internacional d’Arquitectura Jove que se celebra a Barcelona entre el 14 i el 16 d’octubre de 2010.

El workshop pretén replantejar els processos d’inici dels projectes urbans a partir de dinàmiques creatives i participatives, i planteja una acció col·laborativa en la que intervindran els arquitectes participants al Simpòsium, però que al mateix temps romandrà oberta a altres professionals i estudiants i buscarà la implicació del màxim de gent possible (veïns, vianants, turistes,…).

L’objectiu del workshop, per tant, és realitzar una consulta ciutadana oberta i democràtica, però també lúdica, per recollir l’opinió de la gent sobre la ciutat de Barcelona (allò que ens agrada i allò que ens desagrada), dada fonamental per començar a plantejar les necessitats i prioritats urbanes.

El workshop, a més, ja disposa d’una versió digital i interactiva en format blog on podeu participar clicant aquí.