Xerrada Ajuts rehabilitació energètica

Capçalera-post-energia_xerrada

 

El Consorci de l’Habitatge de Barcelona ha fet pública la convocatòria 2017 per a la concessió de subvencions per a la rehabilitació d’elements comuns d’edificis i habitatges. L’objectiu és fomentar la rehabilitació del parc existent d’edificis i habitatges a Barcelona, amb especial atenció a les obres que impliquen una millora energètica.

Concretament, en aquest últim àmbit, s’està impulsant una estratègia de transició energètica que permeti reduir la factura energètica i ambiental de la ciutat i dels veïns i veïnes, tant amb millores que incideixin en la reducció de consums d’energia i aigua, mitjançant la promoció de mesures d’estalvi i eficiència energètica, com a través de la producció a partir del’aprofitament d’energies renovables.

Des d’El globus vermell, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, hem dissenyat un Pla d’accions comunicatives amb l’objectiu de donar a conèixer els ajuts a la ciutadania i informar dels beneficis i la importància de la rehabilitació. Entre aquestes accions, oferim una sèrie de xerrades a diferents districtes dirigides a tot el veïnat on assistiran representants de l’Oficina de l’Habitatge i de l’Agència de l’Energia. Aquestes són les properes:

Sant Martí
Lloc: Seu Districte Sant Martí, pl. Valentí Almirall, 1
Dia i hora: dimecres 15 novembre, 18.30

Sarrià-Sant Gervasi
Lloc: Centre Cultural Casa Orlandai, c. Jaume Piquet, 23
Dia i hora: dijous 16 novembre, 18.30

Sants-Montjuïc
Lloc: Cotxeres de Sants, c. Sants, 79
Dia i hora: dimecres 22 novembre, 18.30

Les Corts
Lloc: Cristalleries Planells, pl. Cristalleries Planells
Dia i hora: dijous 23 novembre, 18.30

Veniu a resoldre tots els vostres dubtes!