Young Architects’ Forum: el present i futur de la professió, vist pels joves arquitectes

Segons l’últim estudi del sector, elaborat pel Consell d’Arquitectes d’Europa (CAE), el número d’arquitectes a Europa és cada vegada més gran i la mitjana d’edat dels professionals avui dia és relativament baixa: el 30% dels arquitectes europeus tenen menys de 40 anys i el 15% tenen com a molt 5 anys d’experiència.
És per això que el CAE organitza, coincidint amb la celebració a Barcelona de la seva Assemblea General, la conferència “Perspectives: Young Architects’ Forum“. L’acte, que tindrà lloc al COAC el dissabte 23 de novembre de 9 a 17h, reunirà 12 arquitectes joves europeus per debatre sobre el present i futur de la professió. I des d’El globus vermell estarem moderant les taules rodones de tota la jornada.
En el context d’un mercat altament competitiu, els arquitectes joves afronten molts reptes: exportar serveis, treballar en diferents països de la Unió Europea, participar en concursos públics, explorar noves formes de col·laboració i nous models de negoci… Sobre aquests temes parlaran els arquitectes convidats, que compartiran la seva experiència i la seva visió de la professió: els riscos i oportunitats de l’arquitectura avui dia, i les expectatives i desitjos de cara al futur.

Perspectives: Young Architects’ Forum
COAC. Dissabte, 23 de novembre, de 9 a 17h
– Programa de la jornada: cliqueu aquí
– Biografies dels conferenciants: cliqueu aquí
– La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia
– Es disposarà de traducció simultània francès-anglès
– Es podrà seguir la jornada en streaming i fer preguntes en directe via www.sli.do (codi: #F790)
+ info: CAE / COAC