Accions Patis x Clima Madrid / 12-13 maig

El programa Patis x Clima arriba a Madrid amb un seguit d’accions previstes el 12 i 13 de maig. L’esdeveniment pretén ser un punt de trobada entre professionals dels sectors de l’educació i la pedagogia, l’arquitectura, la permacultura i el medi ambient.

El programa Patis x Clima, organitzat per El globus vermell i el suport de la Fundació Biodiversitat del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, compta en el seu desplegament a Madrid amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid i l’Ajuntament de Madrid i com agents locals Basurama, Pez Arquitectos, Patios Habitables.

Les accions previstes totes elles en format presencial són una formació, una jornada temàtica, una exposició i la presentació del projecte pilot de renaturalització de l’Escola Infantil Sabina. Tot el contingut serà accessible al web del projecte Patis x Clima, un cop celebrades les accions en format presencial.

Avui més que mai es fa palesa la necessitat de transformar la mirada i l’espai físic exterior dels centres educatius, tant en els patis com en l’entorn immediat. La ciutat és l’escenari on transcorre la vida, on aprenem, on creixem i ens desenvolupem. L’escola, com a llavor d’una societat compromesa amb el medi ambient, es converteix en el laboratori de proves on iniciar la transformació.

+ Programa accions “Patis x Clima” Madrid 2021

+ Inscripcions formació presencial
+ Inscripcions sesió presencial matinal
+ Inscripcions sesió presencial tarda

En paral·lel a les jornades, hem iniciat una crida per recopilar informació sobre projectes de renaturalització de centres escolars d’arreu de Catalunya i d’Espanya i, d’aquesta manera, nodrir el mapa que estem elaborant i que pretén ser un recull de bones pràctiques.
Per això, fem una crida a equips educadors, mestres, professorat i comunitats educatives perquè ens envieu els vostres projectes!
Només heu d’emplenar aquest breu formulari i enviar-nos un mínim de 6 imatges i algun plànol, si en teniu.