“Ciudades Imposibles” al Grec, Festival de Barcelona

Ara fa un any vam començar la col·laboració amb la Compañía Opcional per desenvolupar el projecte Ciudades Imposibles Barcelona que finalment es presentarà aquest proper octubre com a part de la secció “Creació i museus” del Grec, Festival de Barcelona.

Ciudades Imposibles (castellano / english) és una plataforma que estudia i analitza la manera com els projectes arquitectònics i urbanístics inconclusos o fallits afecten diferents ciutats al món. La versió barcelonina vol abordar, amb el veïnat del barri de la Sagrera i diversos professionals, les eternes obres de l’eix ferroviari i tots els projectes al voltant de l’eternament promesa estació intermodal. L’obra serà un documental virtual que, a partir de les memòries compartides per veïns i veïnes i l’arxiu documental generat, activarà el Museu de la Ciutat Impossible.

El projecte és una idea de la Compañía Opcional, un grup mexicà dirigit per Aristeo Mora dedicat al desenvolupament d’art públic, i en la versió barcelonina compta amb el suport de la Nau Ivanow i el Museu Etnològic i de Cultures del Món i la col·laboració d’El globus vermell.

Si us interessa col·laborar amb el desenvolupament del projecte podeu respondre aquest qüestionari i ben aviat ens posarem en contacte amb vosaltres.