Exposició “Comunitats educatives en transformació, espais educatius regeneratius”

La regeneració de les ciutats, i la societat, per fer front als reptes de futur és clau per a l’adaptació de la humanitat a nous escenaris de vida. El context actual d’emergència climàtica exigeix apostar per mesures atrevides que no només contribueixin a mitigar els efectes del canvi climàtic sinó que també construeixin consciència col·lectiva per avançar cap a entorns urbans ecològicament sostenibles i saludables.

Les escoles del nostre país ja són en procés de regeneració, caminant vers la naturalització dels seus espais, i dels seus temps, de la seva comunitat i de les seves ciutats. Aquests processos suposen una transformació individual i col·lectiva, ja que promouen la consciència de la importància del medi ambient, milloren les nostres relacions amb els altres i amb la Terra i provoquen canvis en la quotidianitat cap a hàbits de vida més sostenibles.

L’exposició “Comunitats educatives en transformació, espais educatius regeneratius”, lligada a la celebració de les 5es Jornades “Renaturalització d’espais educatius” que es va celebrar el 28 d’octubre de 2021, presenta el Manual Patis x Clima, amb eines i estratègies per impulsar aquests processos de transformació, i el cas d’11 centres educatius distribuïts per tot el territori que són la mostra d’aquest procés regeneratiu que estan protagonitzant les escoles.

L’exposició és d’accés gratuït i estarà oberta del 28 d’octubre al 20 de desembre de 2021 a l’Associació de Mestres Rosa Sensat, a l’Avinguda de les Drassanes, 3, Barcelona.

veure / descarregar contingut
fotos