Exposició “Renaturalitzem les escoles, naturalitzem la ciutat”

Els processos de canvi que viuen algunes escoles per introduir el verd en els seus espais, enriquir les oportunitats educatives, tot reconnectant amb la natura, i potenciar una educació per a la vida més vinculada als sentits i les emocions són una clara manifestació de la necessitat urgent d’actuar per recuperar el nostre respecte per la Terra.

L’exposició “Renaturalitzem les escoles, naturalitzem la ciutat”, lligada a la celebració de les 4es Jornades “Renaturalització d’espais educatius” que se celebrarà el proper 29 d’octubre de 2020, presenta el Manual Patis x Clima, amb eines i estratègies per impulsar aquests processos de transformació, i també mostra iniciatives diverses que treballen per un objectiu comú: recuperar el vincle de les persones amb la natura per tal de millorar la nostra salut i benestar dins d’un sistema social, polític i econòmic en harmonia amb els cicles naturals.

L’exposició és d’accés gratuït i estarà oberta del 29 d’octubre al 8 de novembre de 2020. a la Sala Vers de la Nau Bostik, al carrer Ferran Turné, 1-11, Barcelona.

+ descarregar contingut format pdf

fotos