Ludantia. I Biennal Internacional d’Educació en arquitectura per a la infància i la joventut

ludantia

Ludantia, la I Biennal Internacional d’Educació en arquitectura per a la infància i la joventut, és un esdeveniment que reuneix experiències relacionades amb aquest tema en l’àmbit internacional. Es tracta d’una plataforma des de la qual compartir, debatre, experimentar i difondre projectes educatius i d’investigació que treballen amb l’espai (domèstic, urbà, col·lectiu, natural…) i en què els més joves en són els protagonistes.
La Biennal pretén ser un esdeveniment d’obertura social on intercanviar experiències al voltant de l’educació en arquitectura i aprofundir a nivell metodològic i de recerca, però també una via per mostrar l’enorme potencial transformador que la infància i la joventut tenen sobre les nostres ciutats i com fer-ho amb la millor eina possible: els projectes educatius.

La primera edició de Ludantia se celebrarà a Pontevedra (Galícia) del 10 de maig al 17 de juny de 2018 i durant els tres primers dies, del 10 al 12 de maig, tindran lloc un seguit de conferències amb convidats internacionals, seminaris i tallers infantils.
Per inscriure-us, cliqueu aquí.

La celebració de la Biennal és un dels projectes sorgits arran de les diverses Trobades Internacionals d’Educació a Arquitectura celebrades fins ara i impulsades pel Grup Playgrounds.
Les Trobades precedents van ser:

1a Trobada Playgrounds (Madrid, 31.05.2014)
2a Trobada Playgrounds (Barcelona, 12.07.2014)
3a Trobada Internacional d’Educació en Arquitectura per a la infància i la joventut (Madrid, 16-17.01.2016)
Ludic Architecture (Porto, 12-13.05.2017)