Exposició “Nau Bòstik. De recinte industrial abandonat a centre autogestionat ple de vida”

La Nau Bòstik és, des del 2015, un espai cultural i social de gestió comunitària ubicat a l’antiga fàbrica Bostik, al barri de la Sagrera.
Els seus 6.000 m2, distribuïts en naus i espais molt diversos, acullen un ampli ventall d’entitats, col·lectius, projectes i iniciatives veïnals, artístiques i vinculades a l’economia social i solidària.

L’exposició “Nau Bòstik. De recinte industrial abandonat a centre autogestionat ple de vida” fa una mirada als 7 anys d’història de l’equipament, mostra el dia a dia dels seus espais i de les entitats que li donen vida i obre la porta a imaginar-ne el seu futur.

L’exposició va tenir una primera versió, plantejada com un “work-in-progress” i muntada tota a base de fotocòpies din A4 i A3, que es va exposar a la Sala Paula Rosselló de la mateixa Nau Bòstik.
Posteriorment els continguts, el format i el disseny gràfic es van retreballar i completar per fer-ne una versió definitiva amb un format de grans lones que poden ser muntades i desmuntades molt fàcilment i ser exposades tant en interior com en exterior.

El recull de tot el material exposat es pot descarregar en format PDF als següents enllaços:

+ Dossier. Nau Bòstik, de recinte industrial abandonat a centre autogestionat ple de vida
+ Panells expositius. Nau Bòstik, de recinte industrial abandonat a centre autogestionat ple de vida

Comissariat El globus vermell
Disseny gràfic El globus vermell
Disseny muntatge expositiu El globus vermell
Obertura abril 2022
Lloc Nau Bòstik, C. Ferran Turné, 1-11

fotos Sala Paula Rosselló

fotos Sala Pilar Vers

fotos Espai 112