Jornades “Renaturalització d’espais educatius” Sevilla 2020

La transformació física, pedagògica i metodològica que les escoles estan vivint és fruit del nostre temps, d’un moment històric que comporta, en les comunitats humanes que habitem el planeta, uns profunds canvis culturals que exigeixen una adaptació més flexible, sostenible i conscient en els espais, els temps i els valors.
El canvi dels centres educatius no és lineal, ni la resposta unidireccional, comporta l’adequació física dels espais, però també una nova mirada integral, renaturalizadora i embellidora sobre ells.

L’objectiu de les jornades i la formació és generar una reflexió sobre el canvi climàtic i el paper actiu que l’escola com a part de l’ecosistema educatiu dels nostres pobles, barris i ciutats pot exercir per assegurar que infants i joves puguin aprendre dins d’espais més sans i justos.

La transformació porta implícita un procés que comporta reflexió però també acció i compromís de tots els agents educatius, tant en l’àmbit personal com en el comunitari.

Davant tant importants reptes individuals i institucionals, us convidem a entrar en un procés en espiral d’anàlisi, disseny, implementació i revisió. Un camí en ascensió, a recórrer juntes, que ens doti d’eines útils per al nostre present i per al futur dels que han d’arribar.

La transformació física, pedagògica i metodològica que les escoles estan vivint és fruit del nostre temps, d’un moment històric que comporta a les comunitats humanes que habitem el planeta, uns profunds canvis culturals que exigeixen una adaptació més flexible, sostenible i conscient en els espais, els temps i els valors.

Organització El globus vermell
Agent local Cuartocreciente
Lloc Facultad de las Ciencias de Educación de Sevilla
Data 20 i 21 de febrer del 2020
Patrocinadors i col·laboradors Fundació Biodiversitat del Ministeri per la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic

+ pdf programa jornades
+ pdf resum jornades

[fp-accordion-wrap allclosed=’true’]
[fp-accordion title=’fotos 20 febrer’]

[/fp-accordion]
[fp-accordion title=’fotos 21 febrer’]

[/fp-accordion]
[fp-accordion title=’fotos exposició comentada’]

[/fp-accordion]
[/fp-accordion-wrap]