Sessió formativa “Renaturalització d’espais educatius, patis escolars pel clima”

La transformació física, pedagògica i metodològica que les escoles estan vivint és fruit del nostre temps, d’un moment històric que comporta, en les comunitats humanes que habitem el planeta, uns profunds canvis culturals que exigeixen una adaptació més flexible, sostenible i conscient en els espais, els temps i els valors. El canvi dels centres educatius no és lineal, ni la resposta unidireccional; comporta l’adequació física dels espais, però també una nova mirada integral, renaturalitzadora i embellidora sobre aquests.
En aquesta sessió es presentaran un parell d’eines i exemples de transformació d’espais educatius que serveixin d’inspiració i recolzament a aquests processos: Arquiescola i Patis x Clima.

Sessió formativa comunitària en format virtual:
– Data: Dijous, 28 de gener de 2021
– Horari: de 17.30 a 19.00 h
– Inscripció (gratuïta però necessària): aquí
– Organitzen: Servei educatiu del Segrià, Servei educatiu de la Noguera, Ajuntament de Lleida, COAC Lleida, La Panera, Gestions creatives, Llavors de vincle i Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social (Universitat de Lleida).

En el marc d’aquest acte també es farà la presentació del projecte “Espais que eduquen, patis per a tothom”, impulsat per les entitats organitzadores d’aquesta sessió formativa amb la finalitat de promoure projectes participatius de redisseny dels patis escolars amb intencionalitat educativa en centres educatius de la ciutat de Lleida.

+ info