El Globus amb la Setmana d’Arquitectura 2018

setmanaarq2018-blog

Per segon any consecutiu Barcelona celebra la Setmana d’Arquitectura, enguany dins del marc de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural. La Setmana d’Arquitectura està impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe i compta amb la col·laboració del Barcelona Building Construmat i de l’ArquinFAD.
Des del dijous 10 al diumenge 2o de maig, la ciutat es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinàries i territorials, per estimular la reflexió sobre l’entorn construït de les ciutats i el seu valor a través de la difusió de l’activitat arquitectònica, el coneixement, l’experiència i debat..
Així, la Setmana vol servir per reforçar el vincle imprescindible entre arquitectura i ciutadania, objectiu pel qual sempre hem treballant també des d’El globus vermell. Per aquest motiu, participem activament de la Setmana i durant aquests dies impulsem les següent activitats:

– divendres 11 de maig, 18.30-21.00: Itineraris a la Festa de l’Arquitectura. Tibidabo
– dissabtes 12 i 19 de maig, 11.00: Visita a la Casa Bloc
– dissabte 12 de maig, 17.00: Taller familiar “Construïm una ciutat per a tothom”. La Màquina
– dimarts 15 de maig, 19.00: Presentació del plànol-guia “Jardins interiors d’illa de l’Eixample. Barcelona”. Biblioteca Sant Antoni – Joan Oliver
– divendres 18 de maig, 17.00: Visita al Pavelló de la República
– dissabte 19 de maig, 10.30-18.00: Jornada d’Arquitectura i Paisatge. Fundació Joan Miró
– diumenge 20 de maig, 11.00: Itinerari “La Barcelona del GATCPAC”
– oberta tots els dies: Exposició “A tota màquina!”. La Màquina
– al llarg de tota la setmana: itineraris a tots els districtes de la ciutat, juntament amb Barcelona Architecture Walks